Fundația Orange

Present Continuous in pictures

Concurs

AlinaLo

Trimis la 22.01.2022

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, IV MEDIU CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

Exercițiu în Power Point de completare a unor propoziții, la limba engleză, cu verbul la timpul Present Continuous, conform imaginilor date, răspunzând la o întrebare, de ex. "What is Mona doing?" (Ce face Mona?).Alte materiale educaționale


Documente


Galerie imagini, clic pentru zoom


Acest material poate fi folosit la ora de limba engleza ca o consolidare a cunostintelor acumulate anterior. Este un exercitiu in Power Point de completare a unor propozitii cu verbe la Present Continuous, elevii raspunzand la cate o intrebare, de exemplu 'What is Mona doing?' (= Ce face Mona?). Elevii sunt numiti sa dea raspunsuri, apoi profesorul le arata raspunsul pe slide, prin urmatorul click, afisandu-se, astfel, raspunsul corect. Deci se poate face verificarea raspunsului corect imediat, dupa fiecare propozitie.


AlinaLo, profesor de Limbi moderne

Scoala Gimnaziala Hodac, Romania, Dubistea de Padure, Mureș

Trimis la 22.01.2022 - 16:05


Materiale similare

Present Continuous in pictures

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, IV

În acest material se găsește un exercițiu la limba engleză, pentru clasa a IV-a, în Power Point. Elevii trebuie să răspundă la întrebările date spunând, astfel, ce fac personajele din fiecare imagine în acest moment, momentul vorbirii. Prin urmare, ei trebuie să folosească timpul Present Continuous.

Have got / Has got

Limbi moderne
LIMBI MODERNE, IV

Materialul propus fixează cunoștințele privind formele de afirmativ, negativ și interogativ ale verbului „Have got”. Elevii vor alege varianta corectă în funcție de cerință. Materialul este utilizat la finalul unității de învățare cu scopul de a consolida cunoștințele într-un mod plăcut și antrenant.