Fundația Orange

Renasterea, Reforma, Absolutismul

Concurs

AntoniaSilaghi

Trimis la 19.02.2020

Istorie
ISTORIE, VI MEDIU CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Proiect de lectie de consolidare si evaluare a cunostintelor dobandite in cadrul lectiilor de la Renasterea. Geneza Spiritului Modern, Reforma si Contrareforma, Absolutismul de la Atlantic la muntii Ural.Proiecte didactice


Documente


Lectia de consolidare si evaluare se bazeaza pe utilizarea unor metode moderne, pe utilizarea telefonului in vederea parcurgerii unor aplicatii care au ca scop consolidarea si evaluarea cunostintelor de la lectiile amintite. Aplicatiile folosite sunt realizate cu programul Learning Apps.


AntoniaSilaghi, profesor de Istorie

Liceul Teoretic Constantin Serban , Romania, Alesd, Bihor

Trimis la 19.02.2020 - 20:23


Materiale similare

Barocul

Istorie
ISTORIE, VI

Proiectul didactic propus poate fi utilizat atât în predarea la clasă, cât și în predarea online. În plus, întreg proiectul didactic este construit pentru ca lecția să poată fi parcursă în ritm propriu de către elevi. Toate secvențele lecției se parcurg cu ușurință cu ajutorul platformei Nearpod.

Istorie pentru Isteți

Istorie
ISTORIE, V, VI, VII, VIII

Informațiile adunate în acest volum au drept scop promovarea istoriei si tradițiilor poporului român. Acest volum este primul dintr-o serie de trei volume, împărțite pe regiuni: Transilvania, Țara Românească și Moldova.