Fundația Orange

Rotunjirea numerelor naturale 0 - 1000

Alte resurse

Ioana David

Trimis la 27.12.2020

Matematică
MATEMATICĂ, II AVANSAT CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Fișa de lucru conține exerciții de rotunjire a numerelor naturale cuprinse între 0 - 1000. Resursa educațională este interactivă și se poate utiliza fie pentru consolidarea unor noțiuni, fie ca temă de casă.Alte materiale educaționale


Documente


Materialul digital conține exerciții despre rotunjirea numerelor naturale cuprinse între 0 și 1000, fiind realizat pentru consolidarea sau evaluarea cunoștințelor matematice ale elevilor de clasa a II-a.

Link: https://www.liveworksheets.com/ox1242276il


Alte informații

Exercițiile de pe fișa de lucru au în vedere rotunjirea la zeci și sute a unor numere naturale cuprinse între 0 și 1000, acest tip de conținut fiind prevăzut în programa de matematică și explorarea mediului de clasa a II-a.


Ioana David, profesor de Matematică

Școala Gimnazială „Vasile Alecsandri”, Baia Mare, Maramureș

Trimis la 27.12.2020 - 20:16


Materiale similare

Să calculăm cu Artie

Matematică
MATEMATICĂ, II

Elevii de clasa a II-a învață să programeze robotul Artie într-o lecție de matematică. Cu ajutorul lui desenează o formă geometrică și rezolvă exerciții și probleme verificându-și cunoștințele legate de înmulțire și împărțire.

Geometria în viața reală

Matematică
MATEMATICĂ, II

Este o lecție de matematică în care elevul, prin intermediul aplicației goosechase, pornește la o ,,vânătoare de comori" în natură. Profesorul monitorizează, analizează rezolvările misiunilor și intervine în timp real. Astfel se realizează o conexiune între geometrie și mediul înconjurător.