Fundația Orange

Rotunjirea numerelor naturale 0 - 1000

Alte resurse

Ioana David

Trimis la 27.12.2020

Matematică
MATEMATICĂ, II AVANSAT CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR, EVALUARE

Fișa de lucru conține exerciții de rotunjire a numerelor naturale cuprinse între 0 - 1000. Resursa educațională este interactivă și se poate utiliza fie pentru consolidarea unor noțiuni, fie ca temă de casă.Alte materiale educaționale


Documente


Materialul digital conține exerciții despre rotunjirea numerelor naturale cuprinse între 0 și 1000, fiind realizat pentru consolidarea sau evaluarea cunoștințelor matematice ale elevilor de clasa a II-a.

Link: https://www.liveworksheets.com/ox1242276il


Alte informații

Exercițiile de pe fișa de lucru au în vedere rotunjirea la zeci și sute a unor numere naturale cuprinse între 0 și 1000, acest tip de conținut fiind prevăzut în programa de matematică și explorarea mediului de clasa a II-a.


Ioana David, profesor de Matematică

Școala Gimnazială „Vasile Alecsandri”, Baia Mare, Maramureș

Trimis la 27.12.2020 - 20:16


Materiale similare

”Tabla Înmulțirii - Joc interactiv”

Matematică
MATEMATICĂ, II, III, IV

Acest joc a fost creat inițial din necesitatea asimilării și consolidării Tablei Ȋnmulțirii într-un mod atractiv, pentru că am observat o anumită reticență și atitudine rezervată din partea elevilor cȃnd predam aceste noțiuni.

Teste de antrenament pentru evaluarea competențelor fundamentale la finalul clasei a II-a, Matematică

Matematică
MATEMATICĂ, II

Testele vizează Evaluarea competențelor fundamentale la finalul clasei a II-a. Materialul este format dintr-un set de 4 teste de antrenament la matematică, teste ce pot fi folosite pentru pregătirea elevilor pentru Evaluarea Națională la sfârșit de an școlar, la clasa a II-a.