Fundația Orange

Substanțe pure și amestecuri de substanțe

Concurs

Mik Mihaela

Trimis la 11.02.2019

Chimie
CHIMIE, VII ÎNCEPĂTOR PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

Acest material poate fi folosit la Chimie - clasa a VII-a, pentru predarea informațiilor despre amestecuri. Poate fi folosit de profesor, frontal, parcurgând pas cu pas momentele lecției și rezolvând aplicațiile sau individual, de elevi, parcurgând informația în ritm propriu.Aplicații


Multimedia


Fiecare moment al lecției este explicat, incluzând definiții științifice, după care se poate verifica înțelegerea noțiunilor prin accesarea aplicațiilor specifice momentului lecției.
Materialul mai conține un test de verificare cu 10 intrebări și două jocuri educative aplicative.
Se accesează la: https://scratch.mit.edu/projects/281937121/


Mik Mihaela, profesor de Chimie

Clubul Copiilor Husi, Romania, Husi, Vaslui

Trimis la 11.02.2019 - 18:13


Materiale similare

Luptătorul științific

Interdisciplinar
MATEMATICĂ, VI, VII, VIII

joc educațional motivațional, interdisciplinar și novator! Povestea SF integrează inedit, într-o atmosferă de basm, teste de matematică, fizică și chimie. Aventura și jocul se îmbină cu competențele de receptare a mesajelor în limba franceză și de rezolvare științifică a situațiilor problemă.

Orar Digital

Interdisciplinar
LIMBA ȘI LITERATURA ROMÂNĂ, V, VI, VII, VIII

Produsul reprezintă un orar digital pentru clasă, unde fiecare oră din anul școlar poate avea atașată tema, lecția, test sau teza, carnet de elev digital unde se pot introduce notele și se pot vizualiza imediat mediile și un chat pentru socializare și anunțuri.