Fundația Orange

Teiul pucios (Tilia cordata Miller)

Concurs

Lăcrimioara Săbăreanu

Trimis la 10.01.2021

Biologie
BIOLOGIE, V MEDIU PREDARE, CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

Lecția Teiul pucios (Tilia cordata Miller) este o lecție interactivă, realizată cu ajutorul platformei Nearpod. În urma parcurgerii lecției, elevii vor descoperi importanța teiului pucios în viața omului, dar și în natutră.Proiecte didactice


Documente


Inserarea videoclipurilor și varietatea activităților fac lecția atractivă pentru elevi.

Link: https://share.nearpod.com/7WHcrIDoubb


Alte informații

La sfârșitul lecției, platforma generează un raport, privind implicarea elevilor în desfășurarea lecției. Raportul este general, pentru toată lecția, dar și pe fiecare întrebare și poate fi descărcat în format pdf sau distribuit elevilor.


Lăcrimioara Săbăreanu, profesor de Biologie

Școala Gimnazială „George Călinescu”, Onești, Bacău

Trimis la 10.01.2021 - 20:49


Materiale similare

Regnul Fungi

Biologie
BIOLOGIE, V

Proiect de lectie interdisciplinar cu tema - Fungi. Proiectul de lectie pastreaza structura ERR, are atat elemente din activitatea practica, materiale interactive, aplicatii digitale si teme bazate pe Teoria inteligentelor multiple.

Biologia în școala online

Biologie
BIOLOGIE, V

Trăim cu toții vremuri tulburi generate de incertitudinea zilei de mâine. Cât timp avem o misiune, avem o profesie nobilă, haideți să o arătăm, făcând din școala online o poveste plăcută, de care să se bucure mereu elevii noștri de azi, adulții de mâine. Să-și amintească cu drag peste timp.