Fundația Orange

Women portraits of famous painters

Concurs

Petrean Floare Mariana

Trimis la 29.05.2023

Educație plastică
EDUCAȚIE PLASTICĂ, I MEDIU CONSOLIDAREA CUNOȘTINȚELOR

In cadrul proiectului eTwinning "Litlle Happiness with my Hannd made " am participat alături de parteneri din Turcia . Azerbadjan , Macedonia de Nord si Albania la multe activităâi bayate pe artele vizuale și abilitățile practice . Activitatea prezintă portretul femeii in pictura universală .


Alte materiale educaționale


Documente


Galerie imagini, clic pentru zoom


Am discutat cu elevii despre importanța femeii in viața de zi cu zi, dar mai ales in viața copiilor. Le-am prezentat diferite opere de artă in care femeia este apare in diferite roluri, mamă, bunică, gospodină, menajeră, doamnă, etc. Copiii au pictat apoi versiunea lor la picturile celebre prezentate, realizand apoi o expoziție. Am atasat câteva dintre lucrările realizate.


Petrean Floare Mariana, profesor de Altă disciplină

Școala Gimnazială , Cluj-Napoca , Cluj

Trimis la 29.05.2023 - 08:26


Materiale similare

Lovește cârtița

Educație plastică
EDUCAȚIE PLASTICĂ, I, II, III, IV

Jocul de atenție "Lovește cârtița" este un joc de nivel mediu format din zece partide de vânătoare a cârtițelor ce au înscrisă pe blăniță Roșu / Nuanță de roșu. Punctele obținute se totalizează la finalul jocului, după parcurgerea celor zece partide de vânătoare ce necesită atenție și îndemânare.

Joc de atenție „Lovește cârtița”

Educație plastică
EDUCAȚIE PLASTICĂ, I, II, III, IV

Jocul de atenție „Lovește cârtița” este un joc de nivel mediu format din 10 partide de vânătoare a cârtițelor ce au înscrisă pe blăniță Roșu/nuanță de roșu. Punctele obținute se totalizează la finalul jocului, după parcurgerea celor 10 partide de vânătoare ce necesită atenție și îndemânare.