Fundația Orange

AUTOR: Echipa Digitaliada


Ovidiu Ana, director executiv Fundația Orange

28 Februarie 2024

A pornit ca un experiment, în 10 școli partenere din satele României și a ajuns astăzi o comunitate cu zeci de mii de elevi, profesori și părinți care investesc timp și energie într-o educație de calitate, utilizând metode digitale de predare.

Mai mult

Monica Grecu, Manager Global de Conținut, Nabu

29 Decembrie 2023

Platforma Digitaliada este interconectată cu Nabu, o aplicație gratuită de citit, care își propune să crească gradul de alfabetizare în rândul copiilor din medii vulnerabile, oferindu-le accesul la cărți.

Mai mult

Smaranda Graur, inspector de Limba si Literatura română

27 Decembrie 2023

Pentru că este important să stabilim un echilibru între lumea tradițională și cea modernă, la Digitaliada, resursele educaționale sunt integrate într-un mod logic, coerent și cu impact în actul de predare.

Mai mult

Monica Zimbru, director Școala Gimnazială nr. 10, Suceava

22 Decembrie 2023

Elevul nativ tehnologic poate reprezenta o provocare pentru cadrele didactice. Astfel că, Digitaliada ajută profesorii să se adapteze mai ușor la clasă, oferindu-le profesorilor oportunități de dezvoltare profesională.

Mai mult

Magdalena Baciu Iacob, profesor de Istorie și Geografie, școala „George Coșbuc”

21 Decembrie 2023

Digitaliada se diferențiază de alte proiecte prin schimbările rapide pe care le implementează, prin reînnoirea constantă a conținutului digital și prin consolidarea unei comunități dinamice.

Mai mult

Elena Ionelia Manea, director Liceul Teoretic „Ioan Cotovu”, Hârșova

20 Decembrie 2023

Digitaliada, cea mai mare platformă de educație digitală pentru copii, profesori și părinți, crează noi legături solide cu ajutorul tehnologiei.

Mai mult

Conectat cu tine, conectat cu lumea

Conectat cu tine, conectat cu lumea

20 Decembrie 2023

Inițiativă Fundația Orange, parteneriat cu Mind Education. Credem în comunități și echipe marcate de un profund sentiment de apartenență și compasiune, care devin spații de siguranță și transformare personală. În prietenie, loialitate, onestitate

Mai mult

Elena-Mona Dăncăneț, cadru didactic, Liceul Tehnologic „Johannes Lebel”

19 Decembrie 2023

Pentru că profesorii au cel mai important impact asupra copiilor, Digitaliada îi ajută să țină pasul cu schimbările tehnologice de zi cu zi, astfel reușesc să stârnească interesul și motivația elevilor pentru școală.

Mai mult

Cristina Păvălescu, director Școala Gimnazială „Dimitrie Negruțiu”

16 Decembrie 2023

Când îți dorești o schimbare pentru profesorii și elevii tăi, programul Digitaliada îți poate oferi “altceva”. Suntem pregătiți să sprijinim cât mai multe școli pentru a adopta metode digitale în predarea la clasă.

Mai mult

Constantin Ichim, profesor la școala „Samson Bodnărescu” din Gălănești, Suceava

12 Decembrie 2023

Proiectul Digitaliada crează punți cu ajutorul tehnologiei digitale. An de an elevi, profesori și părinți sunt ajutați să evolueze și să acumuleze cunoștințe valoroase.

Mai mult

Cristina Lăcătuș, director adjunct la Școala Gimnazială „Ionel Teodoreanu”, București

22 Noiembrie 2023

Noi profesorii suntem creatori de conținut digital și ne dorim să aplicăm la clase, în activitățile noastre de predare, învățare și evaluare aceste conținuturi. Prin digital eu văd ceva nou, un suflu nou adus copiilor.

Mai mult

Andrea Cătinean, profesor la Școala Gimnazială Șieu, județ Bistrița-Năsăud

21 Noiembrie 2023

Există oare vreo legătură între matematică, geografie, istorie sau limba română?

Mai mult

Pagina
din 11