Fundația Orange

Tendințe


Am deschis înscrierile la conferința „Educația în era digitală”!

Am deschis înscrierile la conferința „Educația în era digitală”!

Conferința națională „Educația în era digitală” va aduce online cadre didactice din învățământul preuniversitar, experți în educație, reprezentanți ai organizațiilor neguvernamentale și persoane interesate de dezvoltarea educației digitale din România, într-o dezbatere amplă despre transformarea educației și rolul resurselor digitale în acest proces.

Evenimentul se va desfășura online pe 28-29 ianuarie 2021 și va cuprinde sesiuni plenare, prezentări de proiecte și resurse educaționale deschise și sesiuni paralele de discuții pe teme specifice. Programul scurt poate fi consultat aici.

Vă invităm să vă înscrieți completând formularul de mai jos până pe 26 ianuarie 2021. Veți primi un email de confirmare în maximum o săptămână de la transmiterea formularului. Se vor acorda adeverințe persoanelor care solicită acest lucru în formularul de înscriere. Numărul maxim de participanți admiși pe platformă este de 1.000.

Nu uitați că încurajăm și înscrierea proiectelor/resurselor într-una dintre cele două sesiuni de contribuții publice până pe 15 ianuarie 2021.


Formular de participare la Conferința națională „Educația în era digitală”