Elevii lui vorbesc despre el ca un profesor dedicat, orele lui sunt mereu interactive, iar colegii îl invidiază pentru energia și dedicarea sa.
Elevii lui vorbesc despre el ca un profesor dedicat, orele lui sunt mereu interactive, iar colegii îl invidiază pentru energia și dedicarea sa.
Masa rotundă „Pedagogia digitală”, din 26 septembrie 2022, organizată în parteneriat cu Universitatea din București, a fost evenimentul care a deschis seria acțiunilor prin care Fundația Orange marchează 10 ani de activitate în România.
Dacă nu ai finalizat încă aplicația, iată câteva lucruri de care să ții cont atunci când completezi formularul de înscriere.
Instrumentele moderne și atractive de exersare a noțiunilor teoretice învățate la clasă sunt necesare pentru ca elevii să înțeleagă mai bine materia predată, să învețe să colaboreze și chiar să concureze în diverse activități.
Au mai rămas doar câteva zile până la examenul de Evaluare Națională, iar pe lângă valul mare de sesiuni de pregătire și recapitulare, elevii au nevoie și de relaxare pentru a-și păstra încrederea în ziua examenului.
Digitalizarea educației este importantă pentru a actualiza modurile de predare, exercițiile și explicațiile oferite elevilor, dar și provocările la care aceștia pot fi expuși pentru a-și îmbunătăți abilitățile digitale, de comunicare și nu numai.
Credem că este necesar să le oferim elevilor, în special celor din învățământul primar și gimnazial resurse alternative, interactive care să-i ajute să-și dezvolte spiritul practic, creativitatea și mai ales competențele digitale.
Știm cât de important este să cunoaștem și să ne înțelegem emoțiile, mai ales în perioade dificile care ne pot afecta, atât pe noi, cât și pe cei mai mici.
Evaluarea Națională se aproprie cu pași repezi, iar pentru mulți elevi acesta este primul examen important, care îi va ghida spre cariera pe care o visează. Echipa Digitaliada dorește să-i ajute să exerseze și să fie cât mai bine pregătiți.
Asemenea adulților, copiii experimentează în aceste zile diverse emoții precum frică, tristețe sau anxietate, emoții care le afectează comportamentul și gândurile, interferând cu școala și viața socială.
Conflictul din Ucraina a stârnit neliniște, nesiguranță și confuzie pentru toată lumea. De aceea, este important ca profesorii să ofere sprijin, să comunice deschis cu elevii și să le ofere răspunsuri potrivite pentru vârsta și starea lor emoțională.
Înscrierile la Concursul #Digitaliada 6.0 s-au încheiat și suntem bucuroși să anunțăm că din 345 de materiale înscrise în concurs, 320 au trecut de etape de validare, iar acum sunt analizate de către echipa de jurați.